Artikel plaatsen op Zelfhulpgidsen.nl

Leuk dat u erover nadenkt om een nieuwe zelfhulpgids aan te maken. Heeft u een eigen ervaring of heeft u van een bepaalde diagnose veel kennis laat het ons weten, wij delen het graag met onze lezers. Voor uw artikel krijgt u een eigen pagina met profiel waarin u nieuwe berichten kunt posten zoveel als u wilt over het onderwerp. Om de lezer van de website beter te kunnen informeren en adviseren om de problematiek aan te pakken, om meer kennis te hebben en tips waardoor andere 24/7 dit kunnen lezen en weer door kunnen, aan de hand van het stappenplan, tip en adviezen of artikelen.

De informatie word geplaatst met logo en biografie. De pagina kunt zelf beheren met uw profiel. Het profiel word voor u aangemaakt door zelfhulpgidsen om de betrouwbaarheid te waarborgen. De pagina is zichtbaar over de gehele website door middel van uw profiel, door middel van uw artikel, wat geplaatst word in 1 thema en de andere mensen zochten ook.

Hoe kan ik een artikel plaatsen op Zelfhulpgidsen.nl?

Een artikel kunt u plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Aan de hand van de 6 stappen word het artikel met u naam geplaatst op de website.

Een artikel voor Zelfhulpgidsen.nl moet aan een aantal punten voldoen:

  • Het artikel heeft minimaal 500 woorden
  • Het artikel is geschreven in begrijpelijk Nederlands voor iedereen
  • Het artikel gaat over financiële of mentale problematiek
  • Het artikel is informerend of educatief

Een artikel kan anoniem onder naam van Zelfhulpgidsen.nl geplaatst worden met uw naam eronder of in uw eigen aangemaakte profiel met uw eigen omschrijving.