Denk nou gewoon is een keer positief en aan de toekomst. Dan gaat je depressie en ptss vanzelf weg

Wat is het

Het denk patroon van een persoon is door een PTSS beschadigd, de persoon ziet de wereld heel anders, het is de persoon aangedaan, het is niet een kwestie van erover heen stappen en verder. Het beschadigde stuk heeft tijd nodig om te herstellen wat niet altijd mogelijk is. Het is niet een kwestie van het denkpatroon veranderen naar meer positief en een persoon heeft minder last van PTSS of depressie. Een PTSS of depressie is niet iets waar iemand zomaar over heen kan stappen, het heeft tijd nodig.

Herkennen

Een depressie en PTSS gaan niet weg door positief te kijken naar de toekomst. De persoon kan plannen maken maar vaak zijn deze niet uitvoerbaar omdat de persoon veel last heeft van de depressie en en PTSS. Van een depressie is het mogelijk te herstellen, van PTSS is deze kans al veel kleiner, bij CPTSS en MCPTSS is deze kans er niet.

Denk nou gewoon is een keer positief. Heet ligt eraan wat voor depressie een persoon heeft, is het een zware depressie, dan is positief denken bijna onmogelijk, het is een positief moment, maar de persoon kan er weinig mee. Is het een lichte depressie zijn er veel meer kansen om positief te denken en positieve dingen te ervaren. Hier kan het stimuleren helpen, waardoor een persoon meer positief denkt op een dag.

Door te zeggen dat een persoon een positief moet gaan denken ondanks dat een persoon een depressie heeft en een PTSS is niet zien van de ernst van beide diagnose. De depressie is een onderdeel van PTSS het is een signaal, het komt regelmatig in periode terug. Hierdoor heeft een persoon vaak periode met depressieve gevoelens waar minder dingen lukken.

Positief denken kan voor veel dingen helpen en het kan een nieuw inzicht geven in mogelijkheden, bij een PTSS is een persoon beschadigd in gedachten, gevoel emoties, de zijn niet te veranderen met positief denken. Bij een depressie ziet een persoon minder toekomst, ervaart minder leuke dingen, is somber gestemd, veel dingen gaan zeer zwaar en moeilijk.

PTSS heeft veel meer moeite de toekomst te zien, het is moeilijk een dag in te plannen, een persoon die niet behandeld is gaat steeds meer negatief denken en ziet steeds minder kansen, het leven word beheerd door de PTSS. De persoon is meer bezig met het verwerken van het trauma en het leed te verkroppen wat is aangedaan dan bezig met het plannen van de toekomst, het is vaak een zwart stuk. Een persoon weet vaak niet hoe een dag verloopt waardoor een persoon moeilijk dingen kan plannen door de vele wisselingen in stemming of in signalen.

Positief denken, aan. De knop is ingedrukt nu wachten tot het positief denken aangaat en het start. Er is geen knop die het veranderd of iets wat het kan veranderen. Het is meer dan alleen een opmerking voor de persoon, de persoon is ziek, voelt zich naar en weinig lukt. De knop zou de persoon graag willen, maar geeft an dat er niet word begrepen wat mentale problematiek is en wat het inhoud.

Dan gaat je depressie en ptss vanzelf weg. Een PTSS kan niet vanzelf weg gaan, het zijn trauma gedachten die een persoon elke dag bezig houden, door de trauma gedachten is een persoon al meer down en kost het veel energie om door te gaan. De herbelevingen die te pas en te onpas komen opzetten zijn niet te veranderen en stemmen negatief, elke dag.

Gevolgen

Dan gaat je depressie en ptss vanzelf weg. Een depressie is geen dip of minder lekker in uw vel zitten, het heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven van een persoon. Het doen van dagelijkse dingen kost voor een persoon veel energie waardoor veel dingen minder goed gaan of niet meer lukken.

Personen met een PTSS hebben vaak minder vertrouwen in een andere persoon, hierdoor zijn er vaak minder contacten, een persoon blijft meer binnen en gaat meer vermijden. De persoon kan het niet omdraaien naar positief en gewoon naar buiten lopen of er niks aan de hand is, hoe lang de signalen er zijn, zegt veel over de lange termijn van de persoon, de persoon heeft veel minder kansen positief te zijn door de beschadiging.

Personen met een depressie komen vaak minder buiten omdat het futloos is, moe is, weinig energie heeft, alles zwaar en veel moeite kost, een persoon gaat dingen vermijden om meer rust te ervaren en kan hierdoor meer binnen komen te zitten. Een persoon heeft vaak minder contacten omdat een persoon vaker nee zegt. Wanneer alles zwaar aanvoelt en veel moeite kost, is het niet mogelijk positief te denken en te kijken naar de toekomst.

Voor een persoon met een depressie maakt het vaak nog weinig uit wat er gebeurt, de persoon heeft niet het gevoel dat het kan veranderen of gaat veranderen. Hierdoor voelt het voor de persoon meer uitzichtloos, de persoon ziet geen of zeer weinig toekomst en kan hier geen plannen voor maken. De persoon met PTSS is beschadigd, dit zorgt ervoor dat de toekomst voor de persoon minder belangrijk is, het kan de stap niet zetten het deel achter zich te laten en sleept het elke dag mee, het word voor de persoon uitzichtloos, als signalen steeds meer oplopen en er geen juiste hulp komt. Het plannen is een stuk moeilijke met een beschadigde ik.

Denk nou gewoon is een keer positief. het komt over of het alleen maar aan de persoon ligt dat het niet positief denkt. De persoon is beschadigd en dit is aangedaan door een ander. De persoon heeft er niet om gevraagd, het is voor de persoon een hele strijd dit dagelijks te moeten herbeleven en het dagelijks te moeten verkroppen.

Denk nou gewoon is een keer positief. Dat komt over dat een persoon geen poging waagt positief te denken, dat de persoon altijd negatief is en verder niet kijkt naar de toekomst. De persoon die het zegt heeft geen idee wat de persoon met deze woorden los maakt. De persoon weet dat het meer positief moet denken, maar het lukt niet.

Een persoon met een depressie ziet vaak weinig mogelijkheden tot de toekomst, de persoon is zeer vermoeid, lusteloos, ervaart weinig positieve momenten, heeft veel negatieve gedachten en kan vaak niet tot een opstart van de dag komen. De toekomst is moeilijk te zien wanneer gedachten negatief zijn, er weinig energie is om het aan te pakken.

Plan

Dan gaat je depressie en ptss vanzelf weg. Het is zwaar onbegrip naar personen met een PTSS en een depressie, er is geen kennis van wat de diagnose inhoud voor de persoon en wat het betekend voor de persoon. Het is belangrijk meer te gaan lezen over depressie en PTSS. Dan gaat je depressie en ptss vanzelf weg. Het zorgt voor vooroordelen en dat het makkelijk op te lossen is. Het leven met een depressie en PTSS is erg zwaar, het ligt over denke dat het makkelijk kan veranderen klopt niet het kan een gevecht zijn van jaren. Het positief denken kan helpen wat lichtpuntjes te zien van het behalen van doelen, die u kunt noteren in het positief dagboek.

Denk nou gewoon is een keer positief. Het omzetten van negatief naar positief denken is een leer proces, een persoon kan meer positief gaan denken maar het heeft tijd nodig om het aan te leren, om het vaker te kunnen en om het vol te houden. Het positief denken kan alleen in kleine stapjes. Denk nou gewoon is een keer positief. Dat zou ik wel willen maar ik heb een depressie en een PTSS dus het is logisch dat dit moeilijker gaat, het kan verbeteren als ik therapie heb voor PTSS en depressie om er weer grip op te krijgen. Dor te zegge dat ik dit moet gaan doen, gaat het niet veranderen.

Denk nou gewoon is een keer positief. Een persoon zou graag positief willen denken maar de depressie zorgt ervoor dat het onmogelijk is. De persoon heeft niks aan deze woorden en kan de opmerking als negatief ervaren waardoor het negatief extra word gestimuleerd. De persoon doet zijn best en doet wat mogelijk is.

Het is belangrijk te praten over de depressie en de PTSS, wat u ervaart en hoe het dagelijks leven er voor u uit ziet. maak het bespreekbaar hoe de opmerking voor u overkomt en wat het met u doet. het is belangrijk om begrip te krijgen voor de sitautie en gehoord te worden hoe het voor u overkomt. Wanneer het niet besproken word blijft het knagen en kan het contact verslechteren.

Denk nou gewoon is een keer positief. Daarom start ik met het maken van een signaleringsplan en ga ik een onderzoek starten naar mezelf om te kijken wat ik kan doen met de signalen en wat dit voor mij betekend, wanneer deze opkomen en hoe het voelt. Ik wil leren om beter met de signalen en gedachten om te gaan waardoor ik ze ga indelen in 4 fase wind storm tornado en orkaan zodat ik een duidelijk beeld heb wat ik kan doen als ik meer negatief ga denken.

Denk nou gewoon is een keer positief aan de toekomst. Daarom start ik met het maken van doelen voor een week, deze gaan mij in kleine stapjes vooruit helpen naar een betere toekomst. Ik ga de doelen elke week evalueren om te kijken hoe ik deze kan verbeteren en te kijken wat er goed ging. Dit kan mij helpen meer positief te denken.

Denk nou gewoon is een keer positief en aan de toekomst. Daarom start ik met afleiding zoeken op momenten dat ik voel dat signalen hoger oplopen of gedachten meer vasthouden of negatief worden. Ik ga meer inzicht krijgen hoe het verloop is van een signaal door te kijken naar vorige momenten en deze steeds te evalueren en te verbeteren, waardoor ik steeds meer aanknopingspunten heb om het eerder te stoppen.

Een PTSS kan alleen leefbaar worden naar het behandelen van de trauma’s, wanneer deze zijn behandeld, kunnen ze meer naar de achtergrond, waardoor een persoon minder signalen kan ontvangen. Niet voor elke PTSS is het werkzaam de behandeling en er kunnen altijd restverschijnselen blijven. Denk nou gewoon is een keer positief. Het positief deken kan alleen maar wanneer er positieve ervaringen zijn, een persoon met depressie en PTSS hebben deze vaak niet of veel te weinig om het om te draaien naar meer dagelijks positief denken.

Als positief denken de oplossing zou zijn, zou er geen mentale gezondheidszorg nodig zijn. Dan zouden vele diagnose niet bestaan en zou alleen positief elke keer gemotiveerd moeten worden. Depressie en PTSS zijn dan diagnose die eigenlijk wel mee vallen en wat positief denken en het is opgelost, de persoon voelt zich weer beter. Een PTSS is meer als alleen het trauma, een persoon heeft veel signalen die te maken hebben met het trauma, in hulpverlening is hier vaak weinig oog voor. Signalen als waakzaamheid, alertheid, vermijden, herbelevingen worden zeer zelden besproken, maar zorgen wel voor een negatieve stemming. Iemand met PTSS ervaart veel angsten en triggers op een dag, hierdoor is de stemming zelden leuk of gezellig. De persoon kan zelden zichzelf zijn, net als bij een depressie.