Wat is het?

Hoi voelt u het ook dit word de beste dag die er is. Ik wel, ik weet zeker dat het gaat lukken vandaag, ik heb er nu al zin in. Een motiverende zin die dagelijks van toepassing om er het beste van te maken en het beste uit een dag te halen. Wanneer u er elke dag een beste dag van maakt, blijft het altijd leuk en gezellig, het is immers de beste dag.

Herkennen

Het beste uit de dag halen door u niet af te laten lijden, door niet mee te gaan in een discussie, door een positief gesprek, door leuke dingen, door een goede planning om doelen te bereiken, gemotiveerd werken aan doelen. Kan door veel inzicht te hebben in uw eigen kunnen, uw eigen prestatie en in signalen en gedachten.

De beste dag door van een speciale dag of een gewone dag een speciaal moment te maken. De dag dat alles goed gaat. De dag waar u lang naar uitkijkt zoals een concert. Van een beste dag word een persoon gelukkig, zit goed in zijn wel en de persoon bruist van de energie. Een goede dag heeft meer kans wanneer een persoon minder haast heeft en hierdoor minder stress en druk ervaart over de dag. De persoon die relaxt door het leven gaat heeft vaak veel goede dagen. Hoe meer relaxt een persoon kan leven hoe meer goede en beste dagen er zijn.

Ik ben een topper omdat ik mijn examen heb gehaald of in 1x ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Het is mijn geluksdag, wat kan er vandaag nog fout gaan. Het geeft een fantastisch gevoel, waar een persoon nog vaak aan terug denkt. Ik kan het geeft een persoon het ook echt aan te kunnen en hierdoor geeft het meer motivatie om er een goede dag van te maken. Zag je dat ik deed het gewoon. Het maakt heel de dag weer oké, terwijl de persoon net ervoor veel stress had en erg nerveus. Een beste dag kan zijn met activiteiten of kan zijn met kleine dingen die het leuk en gezellig maken. Een beste dag van een huwelijk of een beste dag door visite omdat het zo leuk was. Het ligt eraan waar u de grens legt om het een beste dag te noemen.

Behandelen

Een beste dag is mogelijk wanneer een persoon veel inzicht heeft in gedachten en signalen en weet wanneer afleiding zoeken moet. Wanneer een persoon veel inzicht heeft kan het veel dingen voorkomen waardoor dagen beter worden. Als elke dag een beste dag kan zijn, waarom zou u het dan niet doen? Elke positieve dag met een kleine stap is een stap naar meer betere dagen. Elke dag heeft nieuwe kansen om een stapje te zetten, grijp ze en ga het aan. Positief door het leven geeft veel energie, geeft kracht en u kunt langer doorzetten.

Gevolgen

Beste dag kan voor personen met mentale problematiek vaak lastig zijn. Personen hebben vaak minder positieve dagen of dagen dat het echt goed gaat. Wanneer een persoon minder betere dagen heeft kan het sneller in een depressie komen. Voor personen kan het moeilijk zijn om gedachten te negeren. Hierdoor kunnen gedachten veel meer bezig houden waardoor een persoon meer gaat piekeren, hierdoor heeft een persoon vaak een minder goede dag. Het kan invloed hebben op de signalen, op de gedachten, op de slaap of de voeding. Een zware dag moet worden verwerkt en losgelaten, hierdoor zijn er minder mogelijkheden om er een beste dag van te maken. Neem op moeilijke momenten meer rust om signalen en gedachten te verminderen en minder kans te hebben op mentale problematiek.

Plan

Iedere dag is, mijn beste dag. Zo mogen we het horen. Elke dag heeft nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden om het opnieuw aan te pakken en op te pakken. Elke dag kunt u opnieuw starten als het de dag ervoor niet is gelukt. Probeer het en blijft het proberen. Maak er elke dag het beste van en geniet.

Wat is er nodig om het een beste dag te laten zijn? Wat zijn u technieken om het de beste dag te laten zijn? Het is belangrijk om een goed beeld te hebben hoe u meer beste dagen kunnen hebben en behouden en wat u hieraan moet gaan doen om dit waar te maken. Begin met het maken van een overzicht van wat voor u belangrijk is op een beste dag.

Welke stappen kunt u zetten elke dag om meer beste dagen te krijgen? Wat zijn kleine aanpassingen die kunnen en per direct kunnen veranderen? Maak een overzicht van mogelijke oplossingen aan de hand van de fase wind storm tornado en orkaan om te kijken hoe u het beste uit uw dag kan halen.

Wat zijn dingen die nu tegen houden dat het niet de beste dag is? maak een overzicht van dingen die bezig houden, van gedachten of gevoel wat nu opkomt. Door meer inzicht te krijgen in wat minder goed gaat kunt u het omdraaien naar aanpakken en verbeteren.

Wat kunt u beter laten om de dag niet te verpesten? Vaak zijn het dingen die meer irriteren of zorgen voor een trigger in geluid, woord trigger. Kijk welke dingen u heeft die invloed hebben op uw dag. Welke kunt u ombuigen naar meer positief, zodat ze minder bezig houden? Maak een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om minder getriggerd te worden op uw beste dag, door bijvoorbeeld positief denken.