Kan je creatief worden?

Ieder mens

Ieder mens heeft creatief in zich, het is hoeveel een persoon ermee doet, hoe goed het ontwikkeld is. Iedereen word geboren met een talent voor creatief. Creatief is iets maken wat u leuk vind, wat u mooi vind, alle kunst is goed, het is uw kunst en uw eigen vorm van uiting. De enen persoon doet er in de week meer mee dan een ander, hierdoor zijn sommige meer creatief dan andere. wanneer een persoon er met regelmaat mee bezig is word de persoon steeds makkelijker in creatieve dingen maken en nieuwe dingen uitproberen.

Mogelijkheden

Creatief heeft veel te maken met kijken naar de mogelijkheden van creatieve spullen. Door regelmaat een schilderij te maken word het steeds ,makkelijker met een dun penseel te schilderen en rechte lijnen te tekenen. Veel personen zeggen bij voorbaat dat ze niet creatief zijn en starten hier ook niet mee. Creatief is veel oefenen en vaak doen, voor het steeds beter word. Hoe vaker u het doet hoe makkelijker het gaat hoe beter het er uitziet en hoe meer plezier u eraan beleeft.

Simpel

Het maken van creatieve spullen is vaak erg simpel zoals het maken van een schilderij, het maken van een gebreide deken. Op het internet staan vele filmpjes met een uitleg hoe kunt beginnen en waar u op moet letten. Creatief zijn begint bij het gewoon starten van een doel wat u wilt gaan maken zoals een meubel, het ontwerp en de materialen halen die nodig zijn.

Inzicht

Creatief zijn heeft vaak te maken met het inzicht wat de mogelijkheden van spullen zijn, het maken van dingen, heeft inzicht nodig van wiskundige figuren of van manieren hoe u dingen kunt bevestigen. Creatief denken is het denken in mogelijkheden en oplossingen voor dingen die ontstaan. Het maken van creatieve dingen is het creëren van spullen, het werken zonder plan en gewoon starten met een idee en kijken wat het word. Wanneer u zich vast houd aan een plan moet het in die volgorde, door het los te laten, word de kunst heel anders. Het is veel uitproberen.