Krijg de tools in handen om met u problemen om te gaan

Om de tools te kunnen krijgen is het belangrijk om u te kunnen uiten, het probleem duidelijk te kunnen uitleggen en om het bespreekbaar te maken. hulpmiddelen en handvaten die u kunnen helpen door de periode heen en om het te verwerken kunt u online vinden, het zijn tips en adviezen die u kunt uit proberen en verbeteren. De meeste handvaten staan online, tools en tips, van zowel ervaringsdeskundige, als lotgenoten en hulpverleners, maak er gebruik van.

Het is belangrijk om te leren met vorige momenten aan de slag te gaan, om gebeurtenissen te evalueren en te kijken wat er goed ging en minder goed, hoe u het heeft aangepakt, wat u ervaarde, hoe het voelde, wat de gevolgen waren. Door de oplossing die u heeft gebruikt steeds te verbeteren heeft u meer oplossingen die effectief kunnen zijn. Door de beelden te herkennen of gedachten of gevoel, kunt u steeds eerder ingrijpen en zijn de kleine oplossingen vaker effectief.

Lees over een jeugdtrauma, wat het met andere doet, kijk wat u ervan erkent, het kan een erkenning geven van het gevoel. Het lezen kan helpen bij het meer begrijpen of inzichtelijk maken van de problematiek. Door de tips en adviezen te blijven proberen en deze steeds te verbeteren hoe het voor u meer effectief is hoe meer u leert over het jeugdtrauma en de gevoelens. Lees artikelen van lotgenoten of ervaringsdeskundige, zij begrijpen de problematiek vaak beter en voelt u zich meer gehoord.