PTSS is de nieuwe verkoudheid door dit handelen!!

PTSS is de nieuwe verkoudheid door dit handelen!!

Wat is het

De zin geeft aan dat PTSS snel groeit, dat er steeds meer personen een PTSS hebben. Als de personen die de diagnose hebben gekregen, wil het niet zeggen dat de PTSS ook behandeld word. Een PTSS kan worden vervangen door een andere diagnose. Er zijn niet meer kansen gekomen om een PTSS op te lopen, omdat het niet altijd juist word gesteld of niet word gesteld zijn er geen duidelijke cijfers bekend.

Herkennen

PTSS is geen virus of een bacterie die kan worden doorgegeven, PTSS loopt iemand op naar een zeer ernstig misdrijf. De zin kan door personen met mentale problematiek heel anders worden gezien als de zin is bedoeld. Een persoon ziet her als veel meer dan een verkoudheid. PTSS zien als een virus of iets wat snel verspreid is niet passend bij PTSS. Het is zeer naar dat personen het dagelijks oplopen. Het heeft veel te maken met het gedrag van een ander wat ongepast is. Hierop moeten de personen zwaarder worden aangesproken.

PTSS is de nieuwe verkoudheid door dit handelen!! Het geeft aan dat een persoon weinig verstand heeft van hoe een PTSS word opgelopen en wat dit kan betekenen voor het dagelijks leven van de persoon. Het oplopen van PTSS kan door een paar dingen, het zijn er niet al te veel, hierdoor groeit het niet zeer snel. Het komt over als: Het verspreid net zo snel als een verkoudheid, hiermee zouden veel personen een PTSS oplopen. Veel personen lopen een PTSS op, er gebeuren veel rare dingen waardoor een persoon het kan oplopen, maar dit gaat niet zo snel. Verkoudheid heeft niks te maken met een PTSS, het is niet door tegen als een virus, een persoon kan niet besmet zijn of besmet worden. Een PTSS loopt een persoon niet op door een verkoudheid. Een verkoudheid is geen PTSS.

Het handelen is volgens de persoon totaal verkeerd, hierdoor kan een persoon een PTSS oplopen. Het blijven zitten in de situatie kan een PTSS veroorzaken. Hoe slecht moet de situatie dan wel niet zijn waar de persoon of Nederland in zit? Als het totaal verkeerd is, moet het worden omgedraaid anders zou iedereen mentaal ongezond worden.

Behandelen

De zin is ongepast om te gebruiken. Er zijn veel manieren om het duidelijk aan te geven dat er veel groei zo kunnen zijn in het oplopen van een PTSS. De manier is niet passend voor iedereen die een PTSS heeft. Het geeft begrip voor de persoon die dagelijks strijd tegen de signalen en het leed dat PTSS heet. De groei van PTSS kan komen omdat er in de wereld en Nederland veel gebeurt, het zijn veel nare dingen in een korte tijd, veel personen kunnen de gebeurtenissen als traumatisch ervaren, dit wil nog niet zeggen dat een persoon ook een PTSS heeft. Een verkoudheid is makkelijk te behandelen met een neusspray en u bent er binnen enkele dagen vanaf. Voor PTSS is het nodig om in therapie te gaan, deze is erg zwaar en naar voor de persoon om te praten over het trauma. Voor een behandeling kan een persoon minimaal een jaar in behandeling zijn. Het handelen moet erg slecht zijn als een persoon er een PTSS van oploopt. Het heeft met zeer nare gebeurtenissen te maken om een trauma te krijgen. Deze gebeurtenissen zijn niet de dingen van de overheid of als er iets tegen zit.

Gevolgen

Het is minderwaardig naar een persoon toe die een PTSS heeft opgelopen. Heet geeft niet aan dat het een ernstige diagnose is die een persoon kan krijgen en het trauma dat is opgelopen hiervoor, het geeft niet aan hoe de persoon moet leven met alle signalen van een PTSS. De persoon zou zich door deze zin niet gehoord en begrepen voelen. Het is de vraag in hoeverre de persoon die dit uit begrijpt hoe een PTSS word opgelopen, wat gebeurtenissen zijn die hiervoor nodig zijn. Het hebben van een verkoudheid of iets degelijks is er geen. Het handelen van een ander kan het veroorzaken, maar hier is geen duidelijk beeld van wat er zo verschrikkelijk aan is.

Door het te zien als een verkoudheid zo binnen de korstte keren de 1/2 van Nederland een PTSS hebben. Er zijn dagelijks slachtoffers die een PTSS oplopen. De 1/2 van Nederland zou kunnen als het land in oorlog is, in het tempo van een verkoudheid. Het geeft een indruk dat PTSS niet zoveel is, het wel meevalt, het is vergelijkbaar met een verkoudheid. Daar kan een persoon over heen komen en is hier binnen korte tijd van af, van een PTSS hersteld een persoon vaak zeer minimaal.

De werkelijke cijfers van personen in Nederland die een PTSS hebben zijn niet bekend, dit omdat bij veel personen de diagnose niet word gesteld, de persoon een dubbele diagnose heeft. Hierdoor kan er alleen een schatting worden gemaakt van het aantal personen. Wanneer er zo negatief word gehandeld dat een persoon er zoveel schade van kan oplopen kan het alleen maar slecht zijn voor iedereen. Het is dan iets groots en iets gevaarlijks wat ons te wachten staat.

Plan

Het is belangrijk u goed te informeren over wat PTSS inhoud en wat het kan betekenen voor een persoon in het dagelijks leven. Het is belangrijk te weten wat het met een persoon kan doen. Lees verhalen van lotgenoten en ervaringsdeskundige. Praat een keer met een persoon die PTSS heeft. Laat een PTSS altijd behandelen met traumatherapie om het trauma te verwerken en minder last te hebben van de signalen. Het kan zijn dat het nu niet voelt als een trauma, maar later krijgt u er vaak meer last van, het tekent u leven. Het laten behandelen is belangrijk voor meer rust, en het verminderen van trauma gedachten.

Hoe komt het dat de cijfers van de kansen of hoeveelheid personen toeneemt? Wat is er veranderd? Wat zijn de dingen waar het toeneemt? Hoeveel heeft het toegenomen dit jaar of in 2 jaar? Het is belangrijk om een beeld te krijgen van de aantallen van personen met een PTSS. De ene periode zijn er meer kansen als een andere periode. Wat zijn plekken die u moet vermijden om de kans te verkleinen? Wat zijn gebeurtenissen die u kunt voorkomen die wel een trauma kunnen veroorzaken? Het is belangrijk een beeld te hebben van wat een trauma kan veroorzaken en wat u hieraan zou kunnen doen, door er niet te komen of op een andere tijd.

Het handelen mag niet ten koste gaan van de gezondheid, het is belangrijk deze op de eerste plek te zetten en te houden en te kijken hoe u de situatie kan veranderen en wat hiervoor nodig is. Het is belangrijk om uit de situatie te gaan en te kijken naar een andere plek. Als er zo slecht gehandeld word dat u er een PTSS van zou kunnen oplopen maakt er een melding van bij de woningbouw en meldformulier of bel 112. Geef een uitgebreide omschrijving van de gebeurtenis en kijk naar zoveel mogelijk bewijs hiervan. Kies voor u eigen veiligheid.