Waar kan ik het beste diamond painting kopen?

Kant en klaar

Wanneer u net gaat beginnen kunt u het beste beginnen met een klein schilderij om te kijken of het iets is voor u. De kleine schilderijen zijn vaak te koop in een speelgoedwinkel, de hema, wibra kruidvat of action. Bij de action en Wibra kosten de schilderijen vaak nog geen €2,- een prima prijs om het een keer uit te proberen.

Wilt u een groter schilderij komt het vaak op rond de €15,- of duurder. Online zijn de meeste schilderijen duurder dan in bovenstaande winkels, zeker wanneer u een afwijkende maat heeft, zoals een 3 luik of een van 90 bij 70. Online zijn de kant en klaar pakketten ook te koop, let op waar u ze besteld en controleer altijd eerst de bestelling voor u begint, zodat u zeker weet dat u alle diamanten heeft die nodig zijn.

Losse steentjes

Bij losse steentjes kan het een hele zoektocht zijn naar de juiste, veel online winkels verkopen ze maar hebben niet dezelfde inhoud, lees de omschrijving voor u gaat bestellen. Daarnaast zijn de verzendkosten zeer wisselend van brievenbuspost tot pakketpost dit kan €4,- per bestelling verschelen. Losse steentjes zijn alleen online te koop.

Daarnaast zijn er grote verschillen in de leveringstijd, sommige hebben 24 uurs levering terwijl andere er weken over gaan doen. Bestel zoveel mogelijk bij een webshop in Nederland, wanneer er problemen zijn met het pakket omdat het niet compleet is, of kleuren niet zijn geleverd heeft u hier makkelijker de kans op een herstel dan via Aliexpress die goedkoop is maar een lange levertijd heeft en in China zit bij problemen.

Wilt u liever zelf een ontwerp maken, kijk dan naar losse steentjes online zoals bij deze webwinkel kosten ze €0,30 per zakje. Met losse steentje heeft u ongeveer 44 zakjes nodig van 250 diamanten voor een schilderij van 20 bij 25.