Edelstenen bij angsten

Amazoniet. Amazoniet verzacht gevoelens van zorgen, verdriet en malende gedachtes waardoor het verwerkingsproces en loslaten makkelijker wordt.

Bergkristal. Als u regelmatig last heeft van angstgevoelens, dan is bergkristal een geschikte edelsteen, draag deze steen als sieraad. Bijvoorbeeld als hanger aan een ketting of in de vorm van een ring.

Tijgeroog. Tijgeroog is goed voor het vergroten van uw zelfvertrouwen en kracht en staat bekend als de steen van moed. Het is een wortel- en sacraalchakra-steen, wat betekent dat het u helpt om te aarden, een veilige en sterke basis op te bouwen en uw motivatie weer te vinden

Lithiumkwarts. Deze edelsteen helpt om spanningen, stress, zorgen en angsten te verminderen en ook los te laten. Ook als de bron van de emotionele problemen in een vorig leven ligt.

Turkoois. Woorden die veel geassocieerd worden met turkoois zijn: bescherming, bewustheid, evenwicht, opwekker, innerlijke rust, levenslust, intuïtie, ontgiftend, pijnstillend.

Amethist. Deze rustgevende paarse edelsteen wordt vaak gebruikt bij slapeloosheid en nachtmerries en kan helpen uw gedachten tot rust te brengen voor een goede nachtrust.

Roze Toermalijn. Bevordert de groeikracht, stimuleert de concentratie, kalmeert het hart en is daarnaast nuttig bij angina. Ook bij de ziekte van Ménière, evenwichtsstoornissen, een onregelmatige hartslag en bij het herstel van een hartaanval.

Rookkwarts. Rookkwarts straalt rust uit en is hierdoor verzachtend bij angst en stress en kan uw angst om te falen absorberen.

Edelstenen die paniek helpen voorkomen

Elohim Turkoois, Rhodoniet, Groene Toermalijn, Toermalijnkwarts en Barnsteen helpen u om paniek te bestrijden. Barnsteen is een sterk beschermende steen bij negatieve invloeden. Hij laat ons zien dat het leven vol zon en warmte is en neemt daarmee onze angsten weg.