Elohim Rozenkwarts, Obsidiaan, Rhodochrosiet en Malachiet helpen u om u weer opnieuw veilig te voelen in uzelf en met hernieuwde moed deel te nemen aan het leven. Rozenkwarts beschermt wat kwetsbaar is en maakt weerbaar.

amazoniet Amazoniet wordt ook wel de edelsteen van harmonie genoemd. Het stimuleert harmonie in uzelf en met anderen. Het is een edelsteen die de waarheid spreken stimuleert en helpt vrede te stichten. De steen helpt u helder en duidelijk uw gedachten en gevoelens over te brengen.

eudialiet Eudialyt overwint angst, verzacht verdriet en lost schaarste-denken op . Het helpt ons om alle emotionele blokkades te verwijderen die ons ervan weerhouden om in een positieve richting verder te gaan. Eudialyte moedigt ons aan om genereus te zijn met onze liefde, geld, tijd en andere middelen.

kunziet Kunziet heeft een fijne zachte trilling en opent het Hartchakra. Het is een steen die u wat zachter maakt, toleranter maakt en dat u uw beter kunt verplaatsen in een ander. Kunziet is ook een steen van toewijding en ergens helemaal voor gaan.

malachiet Malachiet neemt negatieve energieën makkelijk op uit de omgeving en het lichaam. Malachiet is dan ook een sterk zuiverende steen. Het is een steen die de nieren stimuleert en helpt goed tegen jicht en blaasontstekingen. Het is ook een steen die prima ondersteunt bij reumatische klachten en gewrichtsklachten.

obsidiaan Obsidiaan is een zeer sterke beschermer. Hij blokkeert negatieve energieën uit uw omgeving, vormt een schild tegen negativiteit en is een sterk aardende steen. Obsidiaan kan u ook goed beschermen tegen negatieve verwensingen van anderen. Obsidiaan geeft een heldere geest, maakt zelfverzekerd en kalmeert.

obsidiaan sneeuwvlok Sneeuwvlok-obsidiaan is een zachtere versie van obsidiaan waarmee u kunt werken om negatieve energieën te verzachten. Het helpt te kalmeren en te kalmeren, terwijl het de deur naar verandering opent. Zoals alle obsidiaan kan sneeuwvlok-obsidiaan beschermend zijn en je helpen energie te gronden en te reguleren.

opaal Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal.

opaal vuur Vuuropaal is een krachtige helende en activerende steen. Deze krachtpatser maakt vitaal, actief, vrolijk, levenslustig en creatief. Vuuropaal is een steen die passie brengt en u (seksueel) durft te laten genieten. Het is een steen die creativiteit stimuleert en u aanzet tot actie en verandering.

pietersiet Pietersiet ontlaadt negatieve energieën en emotionele onrust terwijl het de aura reinigt en kalmeert . Van Pietersiet wordt gedacht dat het tijdens meditatie met het lichaam werkt en snel naar een hogere staat van bewustzijn gaat.

rhodochrosiet Rhodoniet is een steen die zowel emotionele als fysieke wonden geneest. Rhodoniet is een rustgevende steen en laat u contact maken met uw hart, wat u voelt en stimuleert op deze wijze meer zelflliefde en vergeving voor uw naasten.