Wat is Zelfhulpgidsen.nl?

Zelfhulpgidsen.nl is een onafhankelijk website over mentale problematiek sinds 2009. De website heeft als doel het leren wat problematiek inhoud, het voorkomen van problematiek en voor meer begrip voor de problematiek. Veel problematiek hoeft niet te ontstaan wanneer er voldoende informatie is en tips hoe u het kunt aanpakken. De artikelen zijn geschreven aan de hand van een uniek stappenplan.

De zelfhulpgids voor mentale problematiek, is er voor iedereen die meer informatie wenst over mentale problematiek wat het inhoud. Voor de persoon die een trauma heeft en voor de naasten. Met de zelfhulpgids kunt u al stappen maken met meer inzicht te krijgen in de problematiek, het te begrijpen wat het voor u inhoud en hoe u het kunt aanpakken.

Waarom zou u voor Zelfhulpgidsen.nl kiezen?

Omdat Zelfhulpgidsen.nl er alles aandoet om u te helpen aan eerlijke en betrouwbare informatie en stappenplannen die u verder helpen, u een idee geven hoe u het kunt aanpakken. Zodat op Zelfhulpgidsen.nl alleen maar de beste artikelen kan vinden met de meest nuttige stappenplannen, die u online kunt vinden over mentale problematiek, waar mee u stappen kunt zetten naar anders.

Het is een unieke website met eigen methode en stappenplan in elk artikel die u meer uitleggen geven van het probleem. De Hileka methode leer u om te gaan met signalen, gedachten en kan worden ingezet om problematiek te voorkomen. Het zijn simpele manieren die het leven met problematiek makkelijker kunnen maken. De 5 stappen geven een duidelijk beeld van het probleem of de situatie, wat hiervan de gevolgen kunnen zijn en hoe u het kunt aanpakken. Handige artikelen in een vaste volgorde met de stappen 1 wat is het 2 herkennen 3 behandelen 4 gevolgen 5 plan. Het geeft een duidelijk beeld van de problematiek en direct handvaten om verder te gaan. Hierdoor weet u gelijk hoe u het kunt herkennen en wat de gevolgen kunnen zijn.

Op Zelfhulpgidsen.nl zijn alle onderwerpen bespreekbaar, met tekst en uitleg, de website geeft een open blik op de problematiek. Zelfhulpgidsen.nl draait niet om het onderwerp heen maar maakt het bespreekbaar voor meer duidelijkheid hoe het is te leven met de problematiek, zodat er in de samenleving meer begrip kan komen voor problematiek. Op veel onderwerpen is een groot taboe, wat zorgt voor extra problematiek die niet nodig voor de persoon.

Hoe serieus neemt Zelfhulpgidsen.nl dit?

Zelfhulpgidsen.nl is al sinds 2009 een website voor personen met mentale problematiek. De website bestaat niet voor niks zolang, maar we zijn nog lang niet klaar met alle informatie te delen. Zelfhulpgidsen.nl is er voor u, uw naasten en voor hulpverleners om meer te begrijpen wat er in iemand omgaat in het dagelijks leven met mentale problematiek Om een goed beeld te hebben wat het inhoud voor een persoon om zo de hulp te kunnen aanpassen hierop. Op Zelfhulpgidsen.nl maken we alle onderwerpen bespreekbaar en heerst er geen taboe op een onderwerp.

Zelfhulpgidsen.nl is overal! We hebben de website die al aardig vol is, we zijn actief op twitter en ranken goed in de zoekmachine, waardoor u ons makkelijk kan vinden. Via de website en Twitter kunt u contact opnemen voor al uw vragen, ideeën en verzoeken tot het plaatsen van een artikel. Zelfhulpgidsen.nl is er voor u, om u verder te helpen in de problematiek.

Zelfhulpgidsen.nl is nuttig! We zijn een unieke website met een eigen methode die in de artikelen word gebruikt als een uitleg hoe u het zelf kunt toepassen. Zelfhulpgidsen.nl is 24/7 bereikbaar met artikelen, informatie en tips en u kunt van 9.00 tot 21.00 uur terecht met al uw problemen via contact of Twitter. Zo heeft u altijd alle informatie bij de hand om de problematiek direct aan te pakken en wanneer het u uitkomt.

Wat gebeurt er al Zelfhulpgidsen.nl iedereen probeert te helpen?

Zelfhulpgidsen.nl rankt hoog in de zoekmachines op verschillende zoekwoorden die te maken hebben met mentale problematiek. Hierdoor zijn er dagelijks vele lezers die we van nieuwe informatie en tips kunnen voorzien. Hierdoor kunnen we veel mensen te gelijkertijd helpen met de aanpak van mentale problematiek in het dagelijks leven. Dagelijks doen we er alles aan om de website te voorzien van nieuwe informatie, stappenplannen en tips, zodat u weer verder kan en nieuwe dingen kan blijven uitproberen op weg naar herstel of verbetering. Lezers geven aan dat ze zich regelmatig herkennen in de artikelen.